dimarts, 16 d’octubre de 2007

SECCIO' ELS LLOCS QUE M' AGRADEN


M'agraden molt aquests restaurants :

CA NA TONETA, a Caimari.

Es un lloc agradable, acollidor.Tenen un hortet propi, on conreen les verdures i hortalisses de temporada. Només utilitzen verdures del seu hortet. Es una cuina original, basada en la cuina tradicional mallorquina, pero amb tocs d'originalitat que la fan atractiva.

SI HI VOLS ANAR has d´anar a Caimari .
Tanquen els dilluns.
El telèfon és 971 515226.

Comentari d'octubre de 2008:
Aquesta temporada fan un menú de degustació que no està gens malament:
.Crema de carabassa amb poma.
.Coqueta de bolets.
.Ensalada de bacó amb alls, lletuga i magrana.
.Papillotte de lloms de moll amb verduretes.
.Rellom de porc embolicat amb fulles de col.
.Pastís de garroves amb gelat.

Durant l'hivern obrin només els caps de setmana, a partir del divendres vespre.

ES MOLÍ DEN BOU, a Sant Llorenç.


Un restaurant amb un ambient exquisit, tant com els seus plats. Fan dos menús de degustació: un de més senzill, de cinc plats; i un de més complet, de set plats. El disseny dels plats, l'elaboració, el tracte...tot em sembla espectacular. El recoman. No és precisament econòmic, però val la pena si us voleu fer un bon regal.
El telèfon és 971 569663

SINGLÓ, a Binissalem.
És un cafè restaurant , a la mateixa plaça de l'església.
Aquí trobareu una cuina feta amb tot l'amor amb una relació qualitat-preu molt interessant. El tracte és excel.lent. Els plats, originals i variats. Em va entusiasmar el rissotto de bolets.
El telèfon és 971 870599

LA BODEGUILLA, a Palma, al carrer de Sant Jaume.

Serveixen uns plats exquisits, amb una presentació extraordinària. Tenen un cuixot d'aglà de Guijuelo boníssim. Val la pena provar-lo.
Us recoman, com a entrant, el paté de foie d'oca. Em va semblar espectacular. Com a plats principals, un rostit de xot lletó amb patata panadera i el rellom de vedella amb bolets i figues.
Quant a les postres, he tastat el pastís de formatge fresc amb fruits del bosc i m'ha entusiasmat.
El telèfon és: 971 718 274.
Si hi voleu anar, heu de reservar. Si no ho feis, es difícil que trobeu taula.





1 comentari:

bojos per la cuina ha dit...

ENHORABONA PER AQUEST MAGNíFIC BLOG QUE ACABES D`OBRIR.

Una abraçada
Rafel