Segur que no afegirem res nou si ara posam algunes adreces d´obligat coneixement per a qualsevol persona que estigui interessada en saber dels santuaris actuals de la cuina , i ara sense pecar de provincians .
Són santuaris de la cuina mundial, només comparables amb la que ens oferien les nostres àvies, algunes de les quals serien dignes avui d'algunes estrelles MICHELIN.
Aquesta és la llista de Barcelona i voltants . Ja ens agradaria que fos més llarga :
Santi Santamaria obre el seu quart restaurant
http://www.canfabes.com
L'altre gurú que tots coneixem: en Ferran Adrià:
http://www.elbulli.com/equipo/index.php?lang=es
El de Na Carme Ruscalleda:
http://www.ruscalleda.com/
Si visites aquesta WEB segur que encertes el més bo i millor.
http://barcelona.vivelaciudad.es/2007/10/03-restaurantes-en-barcelona-con-estrella-michelin
Un altre dia ho farem de les Illes.
I una altra cosa : no us perdeu les pel.lícules :
"Ratatouille"
"Como agua para chocolate"
"Se acabó el pastel"
"El Festín de Babette"
"Deliciosa Martha" (Aquesta us la recoman especialment. Els americans n'han fet una versió, amb la Catherine Z. Jones: "Sin reservas", que no he vist, ni crec que superi en qualitat l'original)
Totes relacionades amb el món gastronòmic.
dissabte, 20 d’octubre del 2007
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada